AstridRene-door-de-USA.reismee.nl

SAN FRANCISCO, Alcatraz, cable cars en de Golden Gate Bridge

En zo zijn we met onze American Tour aangekomen in San Francisco. (4/5 aug)

Allereerst staat ALCATRAZ op onze verlanglijst. We gaan met de boot naar het eiland dit duurt 12 min. en na aankomst loop je helemaalomhoog . Daar kregen een koptelefoon op voor de rondleiding (in het NL)We zijn ongeveer 3 uur op het eiland geweest. Er is daar veel gebeurd in 30 jaar en heeft grote indruk op ons gemaakt. de leefomstandigheden en vooral de gelukte ontsnapping was goed te zien. Een ervaring om nooit te vergeten.

En dan door de streets of SAN FRANCISCO waar we de beroemde Cable Cars hebben zien rijden helemaal omhoog en naar beneden De wachttijd was echter meer dan 3 en een half uur dus zijn we met een streetcar meegereisd die ook stampvol zat. Rondgelopen over Fishermans Wharf met zijn vele leuke kraampjes en gezelligheid en nemen plaats bij een sneltekenaar die een prachtige schets van ons gemaakt heeft met een humoristische draai.

Op weg naar onze volgende stop in deze tour kunnen we niet om de Golden Gate Bridge heen. We hebben geluk, er is niet al te veel mist. De brug is goed zichtbaar om mooie foto's te maken

Jorg & Jolanda

Hoi buurtjes,
waren er nog kamertjes vrij in Alcatraz?, kunnen ze daar nog een stelletje gekken uit Nederland in opsluiten! Hier gaat alles goed. We kijken uit naar jullie volgende verslagen van de reis.
Houdoe!!!!!!!!!!!!!